USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Minne toimitatte tuotteitanne?

Toimitamme tuotteitamme Manner-Suomen alueelle.
Pienet paketit kulkee postin kyydillä ja isommat logistiikkapartnereidemme kautta.
Kuljetustilaukset toimitetaan lähtökohtaisesti ensimmäiselle ovelle, mutta suurimmissa kaupungeissa on myös saatavana lisäpalveluna sisäänkanto. Ulkomaille suuntautuvissa toimituksissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuinka nopeasti saan tilaukseni?

Varastossa olevat tuotteet saamme toimitettua pääsääntöisesti viikon sisällä. Tilaustuotteiden toimitusaika-arvion näet kyseisen tuotteen tuotekortilta.

Mitä toimitus maksaa?

Pienet paketit toimitamme veloituksetta postin automaattiin / lähipostiin. Isompien huonekalujen toimitus on alkaen 39 € (pk-seutu) Voit myös noutaa tuotteesei Vantaan varastoltamme.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Tilauksesi voit maksaa joko verkkopankista tai pankki/luottokortilla (VISA JA MASTERCARD).
Voit myös maksaa tilauksesti toimituksen jälkeen Jousto laskulla tai osamaksulla.

Mikä on palautuskäytäntönne?

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön verkkokaupasta tilattu tuote kuittia vastaan 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta.
Ennen palauttamista tulee aina olla ensin yhteydessä Woodek asiakaspalveluun (info@woodek.fi tai 010 323 2700).

Asiakkaan on nimenomaisesti ilmaistava halu palauttaa tuote ja peruuttaa tilaus. Palautukseksi ei katsota pelkästään esimerkiksi tuotteen noutamatta jättämistä postista.
Asiakkaan on pakattava palautettava tuote sen alkuperäiseen pakkaukseen ilman turhia merkintöjä, ja muutenkin huolehdittava siitä, että tuote on asianmukaisesti pakattu.
Palautusta ei katsota tehdyksi, jos palautusta koskevia ehtoja ei ole noudatettu.

Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta ja palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Palautuskustannus pidätetään tuotteen kauppahinnasta.
Palautuskustannukset esim 6 hengen ruokapöydälle pääkaupunkiseudulla (Espoo, Vantaa, Kaunianen Helsinki) on 95 €.
Muissa kaupungeissa palautus on n. 149 €.
Kaupunkien ulkopuolella, hinta saattaa nousta selvästi, esim jos lähimpään kaupunkiin on matkaa 50-100 km , niin palautus on keskimäärin 199 €.
Palautuskustannukset määräytyvät sijainnin ja palautettavien tuotteiden pakkauksien tilavuuden perusteella. Palauttaessa asiakkaalta veloitetaan vain kuljetusyrityksen veloittama summa, ei mitään sen yli.

Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on ilmoittanut palauttamisesta.
Mikäli palautettava tuote on kulunut tai muuten menettänyt myyntiarvoaan eikä kuluminen tai myyntiarvon aleneminen johdu tuotteen normaalista kokeiluluontoisesta käytöstä, vähennetään palautettavasta summasta tuotteen arvonalentumista vastaava summa.
Woodek arvioi vähennettävän summan tapauskohtaisesti. Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että arvonmuutos käyttämättömän ja käyttöönotetun tuotteen välillä voi olla merkittävä, vähintään 20 % tuotteen myyntihinnasta.

Palautus- ja peruutustapauksissa asiakkaan tuotteesta ja toimituksesta maksama summa vähennettynä palautuskustannuksilla palautetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 14 päivän kuluessa palautuneen tuotteen saavuttua Woodekille.
Woodekilla on oikeus vähentää summasta mahdollista arvonalenemista vastaava rahamäärä.
Huomaathan, että palautusoikeus on voimassa vain verkkokaupasta tilatuille tuotteille. Myymälässä tai sähköpostitse tehdyissä tilauksissa, ei samanlaista palautusoikeutta ole.

Jäikö vielä kysyttävää?

Lähetä meille sähköpostia info@woodek.fi