Mistä tarinamme alkaa?

Woodekin tarina alkoi verkkokauppana vuonna 2008 intohimosta aitoon puuhun ja aitoihin ihmisiin. Kiinnostus arkea parantavasta muotoilusta innoitti aloittamaan laadukkaiden huonekalujen valmistamisen. Vuonna 2013 avasimme myymälän tukemaan toimintaamme. Inspiraationamme on ollut alusta lähtien skandinaavinen ajaton tyyli. Kaikki kalusteemme valmistetaan Euroopassa käyttäen materiaalina pääasiassa eurooppalaista massiivitammea ja satunnaisesti myös muita puulajeja.

Woodekilla ihmiskeskeisyys ja vastuullisuus kulkee läpi koko kalusteen kaaren. Suunnittelu on käyttäjälähtöistä eli asiakkaan tarpeet ja toiveet otetaan huomioon heti alkuvaiheessa. Kalusteet valmistetaan vastuullisesti ammattitaidolla eettisissä ja oikeudenmukaisissa oloissa.

Pidämme huolen myös siitä, että kotiinne toimitetaan vain turvallisia materiaaleja. Kaikki valmistuksessa käyttämämme aineet kuten öljyt ja liimat ovat saanet EU REACH -sertifikaatin.
Kalusteemme ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia, eikä niistä aiheudu harmia sinulle tai perheellesi.

Vastuullisuus ja turvallisuus

Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus

Jokainen tuote tehdään rakkaudella luontoon. Käyttämämme valmistustekniikat ja tavat ovat ympäristöystävällisiä. Woodekin puunhankinnassa käytämme vain FSC-serftifioitua metsää eli puun alkuperän olosuhteet ja metsän hoito ovat tarkkaan valvottuja.

Uskomme ekologiseen suunnitteluun ja otamme hyötykäyttöön jokaisesta kaadetusta puusta niin paljon materiaalia kuin mahdollista. Isompien kalusteiden jämäpaloja käytämme pienenmpien kalusteiden kuten naulakoiden ja sivupöytien valmistuksessa.

Koska jokainen asiakas ja projekti on erilainen, keskitymme auttamaan juuri sinua löytämään kotiisi, perheellesi ja tarpeisiisi sopivat kalusteratkaisut. Pyrimme yhdistämään tuotteissamme tyylikkyyden ja käytännöllisyyden niin, että jokainen kaluste ansaitsisi pitkäaikaisen paikan kodissasi.

Luomme hyödyllisiä kalusteratkaisuja aitoihin tilanteisiin. Esimerkiksi seinäkiinnitettävä yöpöytä helpottaa lattiatilan siivoamista kun taas kirjoituspöytään sisäänrakennettu laatikko tarjoaa lähes huomaamattomasti säilytystilaa.

Oikein hoidettuna massiivipuiset kalusteemme kestävät jopa useiden sukupolvien yli.

Mitä voit odottaa Woodekin kalusteilta?

Miksi Woodek?

Woodekin kalusteet ovat sekä käytännöllisiä, että hyväksi luonnolle. Ostaessasi Woodekin tuotteita, tuet kestävää kehitystä.Sen sijaan, että kalusteet jouduttaisiin heittämään sivuun heti seuraavana vuonna, ne kestävät oikein huollettuina kanssasi koko elämäsi ajan.

Tutustu valikoimaamme