Wild-seinähylly

219  - 299 175  - 239 

Wild-seinähylly on rustiikkinen ja keveä massiivitammesta tehty hylly. Jokainen hylly on yksilöllinen, koska puun pinnassa on vaihtelevasti pieniä oksakohtia ja puun omaa kuviointia.

Tuotteessa on mitasta riippuen kaksi — neljä metallista ripustushelaa, joiden avulla hyllyn saa kiinnitettyä seinälle.

Mitat:
120 x 22 K 12 cm
140 x 22 K 12 cm
180 x 22 K 12 cm

Materiaali:
Seinähylly on valmistettu upeasta rustiikkisesta eurooppalaisesta massiivitammesta ja käsitelty luonnollisella ruotsalaisella puuöljyllä. Öljykäsittely paljastaa kauniin puukuvion ja tekee siitä vettähylkivä ja kestävän. Oksakohdat on täytetty mustalla täyteaineella.

Poista
shelves, hyllyt, open shelf, avohyllykkö, metal shelves, metallihyllyt, wooden shelf, puuhylly, wall shelf for the kitchen, seinähylly keittiöön, wall shelving, seinähyllykkö, metal shelving, metallihyllykkö, wooden wall shelf, puinen seinähylly, wooden wall shelves, puiset seinähyllyt, wine shelf, puinen hylly, wooden storage shelf, puinen varastohylly, wooden shelves, oak shelf, tammihylly, wardrobe with shelves, vaatekaappi hyllyillä, open shelf on the wall, avohylly seinälle, shelf in the bathroom, hyllykkö kylpyhuoneeseen, wooden shelf, puinen hyllykkö, wooden shelf support, puinen hyllynkannatin,
Wild-seinähylly
X