Maksutavat

Maksut verkossa

  1. Verkkomaksu
  2. Luotto tai pankkikorttimaksu (Visa tai Mastercard)
  3. Jousto laskutus tai osamaksu

1. Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä.

2. Voit maksaa verkko-ostoksia MasterCard ja  Visa -maksukorteilla. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voit tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi.

Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

3. Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja vuotuinen korko 29 %). Lasku lähetetään tuotteen toimituksen aikoihin, joten saat tuotteet kotiin ennen laskun maksua tai ensimmäistä osamaksuerää. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Maksut myymälässä

  1. Käteinen
  2. Pankkikortit + Visa / Mastercard luottokortit
  3. Resursbank lasku tai osamaksu

1+2 Myymälässämme voit maksaa ostokset käteisellä tai Visa / Mastercard pankki- ja luottokorteilla.

3. Myymälässämme voit myös tehdä Resurs bank osamaksusopimuksen tilauksellesi. Lisätietoa: woodek.fi/rahoitus/